5 juli, 2024

Livet är märkligt….

Av Håkan Jartelius

God dag på er!

Jag har en lustig men bra känsla i kroppen trots att mitt liv suger just nu. Det kommer problem efter problem och känner mig motarbetad av livet hela tiden, jag jobbar på lösningar för jämnan men det är väldigt motarbetat. Jag mår inte alls bra just nu och känner mig ensam men jag vägrar att låta mig bli besegrad av nederlag efter nederlag men det är ingenting som jag visar utåt, det är ytterst få personer i min närhet som känner till det. Trots det så känner jag ett inre lugn inom mig på något märkligt sätt, kanske det beror på att jag känner att det är rätt personer som jag har anförtrott mig till, jag vet inte jag vet bara att jag har ett märkligt lugnt inre just även att jag inte borde ha det.

Efter varje nederlag som kommer till mig så börjar jag enbart att tänka i andra banor hur jag ska lösa det istället för att känna mig slagen, nej jag knyter bara näven ännu hårdare i fickan och tänker ”Ha du tror att du har vunnit över mig men nääää det har du inte.”

Jag har bestämt mig att jag ska vara eller bli en förebild för dom yngre med funktionsnedsättningar och visa dom att man kan leva ett normalt liv trots att man är ”dömd” till med att leva en rullstol resten av livet till exempel eller vad man nu har för någon funktionsnedsättning. Då måste jag vara lika stark som jag brukar vara, för om man bara har viljan och tron på det så går nästan allting att lösa….. Det är av den anledningen jag är i uppstarten av min vlog

Ha det bäst