17 juli, 2024

Trött så in i….

Av Håkan Jartelius

Hej på er!

I natt var det ingen rolig natt, jag var jättetrött när jag gick och la mig men jag kunde inte somna för det. Jag tror att jag somnade vid halv 5 så jag var inte så alert när det var dags att gå upp i morse kan jag ju säga. Dock så är det bara bita ihop och acceptera att min hjärna kommer att kännas lite mosig denna onsdag.

Nu sitter jag och skriver i bloggen och lyssnar på Spotify och nu spelas ”My home is my heart” i mina lurar, den låten som framfördes i Monitor ERP Arena innan Börje Salmings minnesmatch, den får mig lite alltid lite låg för den påminner mig om så många personer som inte är med oss i dag. Det är en sådan låt som man både vill och inte vill lyssna på, men den är ett måste i min spellista för man behöver stanna upp i livet ibland…

Nu blev det lite gladare toner i mina öron, för nu spelas världens bästa fotbollslåt ” Vi är röde, vi är hvide” en helt underbar låt…och jag älskar att jag har så stora kontraster i min spellista

Ja vad säger vi om soppan i hockeyettan, jag tycker att det är pinsamt att besluten från licensnämnden kommer så sent. Alla klubbar måste få besluten på våren eller i början av sommaren så att man hinner att ställa om sig på en ny division och att spelarna får en rimlig chans att hitta en ny klubb OM dom vill det. Nej hockeyettan borde kolla över om man kan hitta ett nytt koncept för annars är det nog många klubbar som kommer att gå under.

Och när vi kommer till KHK så hoppas jag verkligen att min magkänsla har helt fel, men jag tror att den kommande säsongs A-trupp kommer vara betydligt svagare än förra säsongens. Det saknas rutin i truppen, det är alldeles för många unga spelare enligt mig. Jag kan skriva om mina tankar hur mycket som helst om laget men jag får nog behålla dom för mig själv för att inte skaffa nya ovänner 🙂 Min magkänsla är att KHK kommer att få kämpa för att få en Allettan plats. När jag publicerar detta inlägg så lär det inte dröja innan det ramlar in flera meddelanden i min inkorg om hur fel jag har 🙂 Men som jag skrev tidigare så hoppas jag att jag har fel, men om man kollar på vilka spelare som har lämnat jämfört med dom som kommer in så är i alla fall jag lite tveksam….

Ha det bäst