5 september, 2024

Lite uppdatering i skrift också

Av Håkan Jartelius

God förmiddag på er!

Ja jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här men det har varit lite mycket på sista tiden, plus att jag försöker att starta upp min youtubekanal. Det går väl lite si och så där med den just nu. Det beror på att jag har lite talsvårigheter och därför behöver jag texta allt vad jag säger och det är just textningen som är lite mer jobb med än vad jag trodde. Dock så ger jag mig inte, ju mer träning desto bättre lär jag mig.

KHKs försäsong har varit lite upp och ner tycker jag, dock så tycker jag att i dom två sista matcherna har spelet sett väldigt bra ut men det måste vara mera avslut mot mål med….

Sommaren och sensommaren har varit lite jobbigt för mig rent assistents mässigt med lite annorlunda problem att lösa. Här måste jag bara tillägga att alla mina assistenter jobbar på bra, problemen som uppstår är av andra kalibrer som jag inte kan gå in på här i bloggen på grund av att det är problem som inte är offentliga om man säger så. Jobbar man som Team Leader för sin assistentgrupp så får man räkna med att problem hamnar på mitt arbetsbord lite då och då och då får jag se till att försöka lösa dom då också, klart som korvspad är det….

Nybro kommer att låna in Carl Malmqvist från KHK i två matcher nu och det är roligt för Carl men jag ställer mig lite frågande till lån i träningsmatcher. I mina ögon så hade det väl varit bättre att man lyfter upp en J20 målvakt i A-laget, det är ju ett perfekt tillfälle att låta en junior känna på hetluften nu när det inte står några poäng på spel. Jag menar att nu spelar det ingen roll om man vinner eller förlorar, hade det varit under serielunken så förstår jag att man lånar in spelare till 110 %. Nu är det bara att hoppas på att KHK får ut något av samarbetet med Nybro också

Ha det gött