10 september, 2024

Funderingar

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Hoppas allt är bra….. Jag sitter bakom tangentbordet igen och funderar lite, tanken i dag var att jag skulle spela in en ny film till min youtubekanal. Jag kände dock när jag vaknade i morse att min röst inte är helt på min sida så jag får nog vänta lite med den inspelningen. Dock så vet jag att det ligger en film på klippbordet hos min kollega och väntar på sin tur. Så har jag lite tur så blir den filmen helt klar inom några dagar.

Dagens film blir helt i skrift istället…… Jag har funderat nu ett längre tag om det bara är jag som har svårt att bibehålla kontakten med mina relationer i mitt kontaktnät eller om är det är ett nytt allmänt problem i dagens samhälle….. Det är ofta nuförtiden i alla fall jag får höra ”Det är klart att vi ska hålla kontakten” och sedan dör det bara i sanden. Eller ” Jag har så mycket i livet just nu men om ett par veckor så blir det lugnare och då ska vi absolut umgås”

Om cirka en och en halv vecka så är det premiär på den riktiga hockeysäsongen och då ska jag försöka vara lite mer aktiv på min youtubekanal…… Jag har vissa idéer om hur jag ska göra mina klipp lite lättare att redigera så jag kan få ett jämnare flöde på min kanal.

Det ska bli intressant att följa lag i olika serier den här säsongen, kommer att KHK kunna ligga i toppen den här säsongen? Hur bra är Trojas lilla satsning? Hur kommer Brödernas/Väsby, Hudviksvall och Piteå stå sig? Har Pantern fått ihop ett dugligt lag för ettan? Hur bra är egentligen Visby/Roma den här säsongen? Hur kommer KRIF och Kristianstad att stå sig i tvåan? Och nu är smekmånaden över för Kalmar HC och Nybro Vikings i Hockeyallsvenskan, är dom rustade för sin andra säsong i den ligan? Och så vidare och så vidare…..